سینارویش، نوآوری در کشاورزی، سلامتی برای آینده

گرنت ۵۰۰ میلیونی صندوق نوآوری برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان

گرنت ۵۰۰ میلیونی صندوق نوآوری برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیر توسعه فناوری‌های آینده صندوق نوآوری و شکوفایی از ارائه گرانت تحقیق و توسعه به شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و فرآیند درخواست و ارزیابی آن را تشریح کرد.

خانم دکتر الهام فهام اظهار کرد: من ارتباط چندانی با شیلات نداشته‌ام و تنها به‌صورت گذرا با این حوزه آشنا شده‌ام. با این حال، به نظر می‌رسد که دو بحث مهم می‌تواند در این زمینه مطرح شود. یکی از این مباحث، سیاست‌گذاری مأموریت‌گرا است که در حال حاضر جزء گفتمان‌های نوپدید علم و فناوری به شمار می‌آید. در هر حوزه‌ای که وارد سیاست‌گذاری می‌شویم، یکی از مشکلات اصلی ما عدم هماهنگی بین ارگان‌هاست و متولی مشخصی برای هر موضوع وجود ندارد.  در مقام نماینده صندوق نوآوری و شکوفایی، باید بگویم که معاونت نوآوری و توسعه فناوری خدمات ارزشمندی ارائه می‌دهد. ما در این معاونت یک گرنت به نام «گرنت تحقیق و توسعه» داریم که یک کمک بلاعوض است و تا پایان سال حداقل ۵۰۰ میلیون تومان کمک هزینه دارد. البته فرآیند ورود و ارزیابی آن کمی پیچیده است. این گرنت برای عرضه فناوری و تقاضای فناوری تعریف شده است و شرکت‌هایی که خودشان توانایی لازم را ندارند، می‌توانند از طریق سامانه غزال که تمامی خدمات صندوق از آن طریق ثبت می‌شود، درخواست دهند.

فهام تصریح کرد: مراحل کار به این صورت است که پس از دریافت درخواست، کارشناسان یک فیلتر اولیه انجام می‌دهند و بر اساس چارچوب مشخصی به کارگزار سپرده می‌شود. کارگزار نیز تمام مسائل فنی، اقتصادی و بازار مالی را بررسی کرده و در نهایت دفاع می‌کند تا تأیید یا رد شود.

وی افزود: در خصوص تأیید یا رد درخواست‌ها، یک فرآیند همرسانی نیز وجود دارد. اگر شرکتی نیاز به فناوری خاصی داشته باشد که در اینجا عرضه می‌شود، باید اعلام آمادگی کند. بخشی از هزینه را ما تأمین می‌کنیم و شرکت نیز سهم خود را پرداخت می‌کند و در نهایت متقاضی و عرضه‌کننده به همدیگر می‌رسند و کار انجام می‌شود.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.